IS: Antti Raanta teki paljastuksen – NHL-ura on ohi

Antti Raanta

Antti Raanta ilmoitti Ilta-Sanomien haastattelussa, että maalivahdin NHL-ura on ohi. Pelipaikkaa etsitään tulevalle kaudelle Euroopasta.

Raannan viime vuosi Pohjois-Amerikassa oli vaikea, sillä NHL:ssä ei vastuuta tullut, joten AHL tuli myös tutuksi. Maalivahdin sopimus loppui kesällä ja tulevaisuus on ollut hämärän peitossa. Nyt IS:n haastattelussa mies paljastaa, että Pohjois-Amerikka on nyt nähty ja pelipaikkaa etsitään muualta.

– Tarjolla oli kakkos-kolmosveskarin roolia ja mahdollisesti AHL:ssä pelaamista. Se ei välttämättä ole se juttu painaa 35-vuotiaana jopa 60 peliä AHL:ssä, ja odotella vain, että ehkä joku epäonnistuu tai loukkaantuu, niin pääsee änäriin, Raanta sanoo Ilta-Sanomille.

Mainos:

Kuitenkaan Suomeen paluuta ei vielä ainakaan ole suunnitelmissa, vaan pelipaikka on haussa Euroopasta. Raanta kertoo haastattelussa, että kärkivaihtoehdot ovat tällä hetkellä Sveitsi, Saksa ja Tshekki.

– Vaimo näyttää joka toinen päivä Instagramista, kun jonkun Sveitsissä pelaavan vaimo on päivittänyt kuvia sieltä, että miten hienon näköistä siellä on. Vaimo on patistanut, että soita nyt perkele Sveitsiin ja tee sopimus. Ei se nyt ihan niin mene, Raanta naureskelee IS:lle.