Televisiointi ja Live Stream

MM 2023 televisiointi live stream

Jääkiekon MM-kisat televisiointi on jälleen kerran C Moren ja MTV:n harteilla, joten mikään ei tule muuttumaan aikaisemmista vuosista. Tarjolla on myös ilmainen jääkiekon MM live stream, minkä avulla näet kaikki ottelut ilmaiseksi netin kautta.

Jääkiekon MM Televisiointi – näin pelit näkyvät TV:stä

Suomen ottelut tulevat MTV3:n kautta ilmaiseksi koko kansalle, mutta myös C Moren puolella Leijonien otteita pääsee seuraamaan. Yleensä maksullisella C Moren puolella Suomen otteluita selostaa Antero Mertaranta, kun taas ilmaisella MTV3:lla selostajana toimii useasti Mika Saukkonen tai joku muu. Aiempien vuosien tapaan on kuitenkin hyvin todennäköistä, että myös ilmaisella puolella päästään kuuntelemaan kultakurkku Mertarannan selostusta muutaman ottelun verran.

Muuten MM-kisojen ottelut näkyvät maksullisen C Moren kautta, minkä hankkiminen maksaa useamman kympin kuukautta kohti.

Televisiointi on ollut vuodesta toiseen laadukasta, joten myös keväällä 2023 lähetykset tulevat olemaan varmasti taattua laatua.

C Morella on tarjolla myös paljon oheissisältöä jääkiekon MM-kisoista, joten ohjelmatarjonta ei rajoitu pelkästään suoriin ottelulähetyksiin. Tarjolla on koosteita päivän parhaimmista paloista, lukuisia haastatteluja ja inserttejä sekä myös kaukalon ulkopuolisia tapahtumia.

1.
Wildz
200 ILMAISKIERROSTA
PELAA
2.Kazoom
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
3.
Mr Green
100 ILMAISKIERROSTA
PELAA
18+ | Play Responsibly | GamCare.org.uk

Jääkiekon MM live stream

Jääkiekon MM-kisoihin on tarjolla myös ilmainen live stream. Näin ollen lähetykset ovat nähtävillä myös netin puolella, joten kaikilla on mahdollisuus seurata Leijonien ottelut suorana lähetyksenä.

Jääkiekon MM live stream -palvelusta näkyy myös kaikki muut MM-kisojen ottelut, joten kotikatsomoissa päästään nauttimaan Kanadan, Ruotsin, USA:n ja Tshekin supertähtien otteita. Tästä ei kiekkoviihdettä enää puutu!

Live streamin avulla näetkin kaikki alkulohkojen ottelut, kuten myös pudotuspelit aina MM-finaaliin asti. Erittäin suosittu palvelu on nähtävissä netissä täysin maksutta ja laadukkaat lähetykset on mahdollista käynnistää missä tahansa, kun sinulla on mukana vain laite, jolla pääset nettiin. Näin ollen tämä kulkee myös mukana autossa – tai vaikkapa matkalla.

IIHF:n tarjoamat koosteet

Myös Kansainvälinen Jääkiekkoliitto panostaa paljon MM-kisojen sisällöntuotantoon, koska sen omalla YouTube-kanavalla on tarjolla jokaisesta ottelusta maalikoosteet. Tämän lisäksi pääset tsekkaamaan aina päivän komeimmat maalit, torjunnat ja taklaukset omista koosteistaan. Eikä sovi myöskään unohtaa kisojen pahimpia mokia, mitkä löytyvät myös omalta videoltaan.

IIHF julkaisee myös kisojen aikana suuren suosion saavuttaneita Power Ranking -listauksia, joissa maat laitetaan järjestykseen pelisuoritustensa mukaan. Listauksen perustelut ovat kuitenkin aina kaikkea muuta kuin faktapohjaisia, joten ainakin nauruhermoja tullaan teksteillä koettelemaan.