Televisiointi ja Live Stream

MM 2024 tv televisiointi live stream

Jääkiekon MM-kisat televisiointi mullistuu vuoden 2024 kisoihin, sillä Viaplay omistaa oikeudet vuosille 2024-2028. Näin ollen Viaplayn maksupaketin kautta on tarjolla kaikki MM-kisojen ottelut suorana lähetyksenä. Yhtiö teki kuitenkin sopimuksen MTV:n kanssa siitä, että Leijonien ottelut, välierät sekä pronssiottelu ja finaali tulevat MTV3:n kautta, joten myös ilmaiskanavilta on nähtävillä suomalaisittain mielenkiintoisimmat ottelut.

Tarjolla on myös ilmainen jääkiekon MM live stream, minkä avulla näet kaikki ottelut ilmaiseksi netin kautta.

Jääkiekon MM Televisiointi – näin pelit näkyvät TV:stä

Suomen ottelut tulevat Viaplayn kautta, mutta myös MTV3:n kautta ilmaiseksi koko kansalle. Televisionnissa tullaan varmasti kokemaan monia muutoksia, kun yhtiö lähetysten taustalla vaihtuu. Viaplay on kuitenkin tunnettu erittäin laadukkaista lähetyksistä, sillä onhan yhtiö jo vuosi tuottanut muun muassa Valioliigan lähetykset Suomeen. Myös Formula 1 kuuluu nykyisin kanavapaketin tarjontaan. Näin ollen ei ole huolta siitä, että laatu lähetyksissä kärsisi, vaan edelleen MM-kiekkoa tuodaan kotisohville varmasti viimeisen päälle tuotetuilla lähetyksillä.

Mikäli haluaa katsoa kaikki MM-kisojen ottelut niin vaihtoehtona on Viaplayn maksupaketti, joka pulittaa kuussa reilusti yli 40 euroa. Alta pääset tutustumaan kuitenkin vaihtoehtoiseen tapaan, jos haluat löytää täysin laillisesti toimivan ilmaisen live streamin.

Viaplaylla on varmasti myös paljon oheissisältöä jääkiekon MM-kisoista, joten ohjelmatarjonta ei rajoitu pelkästään suoriin ottelulähetyksiin. Tarjolla on koosteita päivän parhaimmista paloista, lukuisia haastatteluja ja inserttejä sekä myös kaukalon ulkopuolisia tapahtumia.


Jääkiekon MM live stream

Jääkiekon MM-kisoihin on tarjolla myös ilmainen live stream. Näin ollen lähetykset ovat nähtävillä myös netin puolella, joten kaikilla on mahdollisuus seurata Leijonien ottelut suorana lähetyksenä.

Jääkiekon MM live stream -palvelusta näkyy myös kaikki muut MM-kisojen ottelut, joten kotikatsomoissa päästään nauttimaan Kanadan, Ruotsin, USA:n ja Tshekin supertähtien otteita. Tästä ei kiekkoviihdettä enää puutu!

Live streamin avulla näetkin kaikki alkulohkojen ottelut, kuten myös pudotuspelit aina MM-finaaliin asti. Erittäin suosittu palvelu on nähtävissä netissä täysin maksutta ja laadukkaat lähetykset on mahdollista käynnistää missä tahansa, kun sinulla on mukana vain laite, jolla pääset nettiin. Näin ollen tämä kulkee myös mukana autossa – tai vaikkapa matkalla.

IIHF:n tarjoamat koosteet

Myös Kansainvälinen Jääkiekkoliitto panostaa paljon MM-kisojen sisällöntuotantoon, koska sen omalla YouTube-kanavalla on tarjolla jokaisesta ottelusta maalikoosteet. Tämän lisäksi pääset tsekkaamaan aina päivän komeimmat maalit, torjunnat ja taklaukset omista koosteistaan. Eikä sovi myöskään unohtaa kisojen pahimpia mokia, mitkä löytyvät myös omalta videoltaan.

IIHF julkaisee myös kisojen aikana suuren suosion saavuttaneita Power Ranking -listauksia, joissa maat laitetaan järjestykseen pelisuoritustensa mukaan. Listauksen perustelut ovat kuitenkin aina kaikkea muuta kuin faktapohjaisia, joten ainakin nauruhermoja tullaan teksteillä koettelemaan.