Liput

mm-kisat 2021 liput

Jääkiekon MM-kisat pelataan vuonna 2021 Latvian Riikassa. Mitä liput sitten maksavat ja kuinka niitä voi hankkia? Pääseekö turnaukseen edes yleisöä?

On vielä täysi arvoitus, että miten turnaus tullaan yleisön puolesta pelaamaan. Koronavirus jyllää edelleen ja on mahdoton sanoa, mihin tilanne kehittyy tulevien kuukausien aikana. Se on varmaa, että mikäli on vähänkään turvallista ottaa edes pieni määrä katsojia, niin se tullaan taatusti tekemään.

Mikäli yleisölle avataan portit turnaukseen, niin lippuja on myynnissä sekä yksittäisiin peleihin että useampaan peliin kerralla. Alkulohkovaiheessa on mahdollisuus ostaa myös päivälippuja, jolloin samalla tiketillä näkee kaikki areenassa samana päivänä pelattavat pelit.

Jääkiekon MM 2021 – Liput ja niiden hinnat:

Lippujen hinnat vaihtelevat suuresti ottelusta ja paikasta riippuen. Jatkopeleissä hinnat nousevat totutusti rajusti, joten kukkaron nyörejä saa todellakin avata, mikäli haluaa olla paikan päällä finaalissa.

Lippujen hinnat:

Tähän tullaan päivittämään välittömästi lippujen hinnat, mikäli lipunmyynti aukeaa turnaukseen ja yleisöä saa ottaa katsomoihin. Todennäköisesti päätöksiä tämän suhteen nähdään vasta aivan turnauksen alla. Nimittäin Latvian jääkiekkoliitto sekä järjestäjät ovat valmiina tarjoamaan lippuja myyntiin kolmen päivän sisällä siitä, kun rajoitukset mahdollista katsojien ottamisen otteluihin.

Rajoitusten kohtalo on kuitenkin Latvian hallituksen käsillä, joten on mahdotonta ennakoida mikä tilanne on toukokuussa.

Lippupaketit:

Yleensä MM-kisoihin on tarjolla useita erilaisia räätälöityä lippupaketteja, joten kuluttajat pääsevät valitsemaan todellakin mieluisimmat ottelut.

Yksinkertaisin lippupaketti on päivälippu, joka oikeuttaa kaikkiin sinä päivänä hallissa pelattaviin otteluihin.

Tämän lisäksi on mahdollisuus ostaa koko alkulohkovaiheen lippu, jolla näet esimerkiksi kaikki Suomen alkulohko-ottelut. Vielä astetta suurempi lippupaketti on Arena Package -paketti, joka oikeuttaa kaikkiin areenassa pelattaviin otteluihin.

Yksi suosituimmista lippupaketeista on finaalipaketti, jolla näet molemmat välierät, pronssiottelun ja MM-finaalin. Tuosta eivät ainakaan pelit enää tule parantumaan!