Liput

jääkiekon mm-kisat 2022 liput lipunmyynti

Jääkiekon MM-kisat pelataan vuonna 2022 Suomessa Helsingissä ja Tampereella. Mitä liput sitten maksavat ja kuinka niitä voi hankkia? Pääseekö turnaukseen edes yleisöä?

On vielä täysi arvoitus, että miten turnaus tullaan yleisön puolesta pelaamaan. Koronavirus jyllää edelleen ja on mahdoton sanoa, mihin tilanne kehittyy tulevan vuoden aikana. MM-kisoissa 2021 yleisöä jo nähtiin rajoitusten kanssa, mutta toiveissa on, että vuoden 2022 MM-kisat voitaisiin pelata kokonaan ilman rajoituksia.

Sitten kun yleisölle avataan portit turnaukseen, niin lippuja on myynnissä sekä yksittäisiin peleihin että useampaan peliin kerralla. Alkulohkovaiheessa on mahdollisuus ostaa myös päivälippuja, jolloin samalla tiketillä näkee kaikki areenassa samana päivänä pelattavat pelit.

Jääkiekon MM 2022 – Liput ja niiden hinnat:

Lippujen hinnat vaihtelevat suuresti ottelusta ja paikasta riippuen. Jatkopeleissä hinnat nousevat totutusti rajusti, joten kukkaron nyörejä saa todellakin avata, mikäli haluaa olla paikan päällä finaalissa.

Lipunosto-oikeuden arvonta:

Tampereella pelattavin otteluihin järjestetään lipunosto-oikeuden arvonta. Tampereella pelataan B-lohko, jossa myös Leijonat pelaa ottelunsa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun jääkiekon MM-kisojen liput tulevat myyntiin arvonnan kautta. Lippuarvontaan osallistuminen alkaa 2. syyskuuta. Samana päivänä tulevat myyntiin liput Helsingissä pelattaviin otteluihin. Lippuarvontaan osallistuminen on mahdollista 26.9.2021 saakka.

Arvonnassa on tarjolla monipuolisesti erihintaisia päivälippuja.

Lippujen hinnat:

Tähän tullaan päivittämään välittömästi lippujen hinnat, kun lipunmyynti aukeaa turnaukseen ja yleisöä saa ottaa katsomoihin. Todennäköisesti päätöksiä tämän suhteen tehdään syksyn ja talven aikana. Suomen jääkiekkoliitto ja järjestäjät ilmoittavat lippujen hinnoista ja niiden ostomahdollisuudesta lähempänä.

Koronarokotukset ovat hyvässä vauhdissa, joten toiveissa on, että MM-kisat päästään normaalisti yleisön edessä toukokuussa 2022 pelaamaan.

Lippupaketit:

Yleensä MM-kisoihin on tarjolla useita erilaisia räätälöityä lippupaketteja, joten kuluttajat pääsevät valitsemaan todellakin mieluisimmat ottelut.

Yksinkertaisin lippupaketti on päivälippu, joka oikeuttaa kaikkiin sinä päivänä hallissa pelattaviin otteluihin.

Tämän lisäksi on mahdollisuus ostaa koko alkulohkovaiheen lippu, jolla näet esimerkiksi kaikki Suomen alkulohko-ottelut. Vielä astetta suurempi lippupaketti on Arena Package -paketti, joka oikeuttaa kaikkiin areenassa pelattaviin otteluihin.

Yksi suosituimmista lippupaketeista on finaalipaketti, jolla näet molemmat välierät, pronssiottelun ja MM-finaalin. Tuosta eivät ainakaan pelit enää tule parantumaan!

MM 2022 – VIP-paketit:

MM-kisoihin on tarjolla myös VIP-paketteja, jotka tarjoavat katsojalle maksimaalisen elämyksen. MM 2022 VIP-paketit ovat varsin tyyriitä, mutta tarjoavat ostajalle ikimuistoisen kokemuksen.

VIP Miracle Club -paketti palvelee VIP-asiakkaita pelitapahtumien keskiössä Tampereen UROS LIVE -areenalla. Parhaat katsomopaikat ja buffet-illallinen viimeistelevät otteluelämyksen!

Hinnat
Alkusarja, Suomen ottelut 700 €
Puolivälierät, kaksi ottelua 890 €
Semifinaalit, kaksi ottelua 990 €
Pronssi- ja finaaliottelut 1 490 €
Hinnat / henkilö, hintoihin lisätään arvonlisävero.

VIP Miracle Game -paketti palvelee VIP-asiakkaita ensiluokkaisessa katsomoravintolassa Tampereen UROS LIVE -areenalla, jossa pääsette nauttimaan samaan aikaan kolmen ruokalajin illallisesta ja ottelusta!

Hinnat
Alkusarja, Suomen ottelut 2 800 € /pöytä
Puolivälierät, kaksi ottelua 3 560 € /pöytä
Semifinaalit, kaksi ottelua 3 960 € /pöytä
Pronssi- ja finaaliottelut 5 960 € /pöytä
Hinta neljälle henkilölle, hintoihin lisätään arvonlisävero

VIP Miracle Aurora -paketti palvelee VIP-asiakkaita Tampereen UROS LIVE -areenan kolmannessa kerroksessa. Voit valita joko joko alakatsomoliput ensimmäiseen kerrokseen tai yläkatsomoliput, jolloin pääset astumaan katsomoon suoraan VIP-tilaisuudesta. Paketti sisältää lipun myös päivän aiempaan otteluun.

Hinnat
Alkusarja, Suomen ottelu
yläkatsomolipulla 610 €
alakatsomolipulla 700 €
Hinnat / henkilö, hintoihin lisätään arvonlisävero

VIP Salud -tilaisuus järjestetään ravintola Saludissa Tampereen keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä areenasta.

Hinnat
Alkusarja, Suomen ottelut 550 €
Puolivälierät, kaksi ottelua 790 €
Semifinaalit, kaksi ottelua 890 €
Pronssi -ja finaaliottelut 1 290 €
Hinnat / henkilö, hintoihin lisätään arvonlisävero

VIP City -paketti palvelee asiakkaita ravintola Tillikassa Tampereen keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä uudesta UROS LIVE -areenasta.

Hinnat
Alkusarja, Suomen ottelut 320 €
Hinta / henkilö, hintoihin lisätään arvonlisävero

VIP Tampere Hall -tilaisuudessa pääset parhaille paikoille seuraamaan MM-kisojen huippuotteluita. Luvassa on kokonaisvaltainen elämys, joka sisältää otteluiden lisäksi upeita ohjelmanumeroita ja ensiluokkaisen menun Tampere-talolla.

VIP Tampere Hall on saatavilla 29.5.

Hinnat
Pronssi- ja finaaliottelut, kaksi ottelua 1 490 €
Hinta / henkilö, hintoihin lisätään arvonlisävero

VIP Maestro -paketti tarjoaa jääkiekon ystäville ainutlaatuisen kiekkoillan, joka sisältää UROS LIVE -areenan parhaiden paikkojen lisäksi otteluennakon Tampere-talolla loistavien tarjoiluiden ja jääkiekkoasiantuntijoiden kera. VIP Maestro sisältää VIP-tilaisuuden, lipun Suomen alkusarjan otteluun sekä lipun päivän aiempaan otteluun. Jos haluat nauttia VIP-tilaisuudesta kokonaisuudessaan, voit antaa päivälipun myös toiselle kiekkofanille.

VIP Maestro on saatavilla 13.5. sekä 20.5.

Hinnat
Alkusarja, Suomen ottelu 610 €
sisältää VIP-paketin ja ottelulipun Suomen otteluun sekä lipun päiväotteluun
Hinta / henkilö, hintoihin lisätään arvonlisävero