Liput ja lippupaketit MM-kisoihin

MM 2024 liput pääsyliput

Jääkiekon MM-kisat pelataan vuonna 2024 Tshekissä. Pelipaikkakuntina toimivat Praha ja Ostrava. Mitä liput sitten maksavat ja kuinka niitä voi hankkia? 

Vuoden 2024 MM-kisoihin on varmasti luvassa mieletön meno katsomoon, sillä esimerkiksi Tshekki ja Slovakia saavat varmasti taakseen runsaasti faneja. Myös suomalaisia varmasti matkustaa Prahaa tuhansia, joten Leijonatkin saa oman osansa kannustuksesta.

Lippuja on myynnissä sekä yksittäisiin peleihin että useampaan peliin kerralla. Alkulohkovaiheessa on mahdollisuus ostaa myös päivälippuja, jolloin samalla tiketillä näkee kaikki areenassa samana päivänä pelattavat pelit.

Jääkiekon MM 2024 – Liput ja niiden hinnat:

Lippujen hinnat vaihtelevat suuresti ottelusta ja paikasta riippuen. Jatkopeleissä hinnat nousevat totutusti rajusti, joten kukkaron nyörejä saa todellakin avata, mikäli haluaa olla paikan päällä finaalissa. Halvimmillaan perhepeleihin voi päästä jopa 8 eurolla, mutta sitten taas Tshekin pelipäivinä päiväpakettien hinnat lähtevät 80 eurosta ylöspäin. MM-finaaliin liput maksavat sitten jo halvimmillaankin yli 400 euroa.

Lipunosto-oikeuden arvonta:

Viime vuosien tapaan ensimmäiseksi arvotaan osto-oikeus MM-kisojen lippuihin. Kysyntä tiettyihin peleihin on todella kovaa, joten tällä tavalla varmistetaan kaikille yhtenäinen mahdollisuus saada liput. Osallistuminen lippuarvontaan on käynnissä 15. syyskuuta asti. Arvonta suoritetaan syyskuun loppupuolella, minkä jälkeen osto-oikeuden saaneet fanit pääsevät lunastamaan lippujaan 2.-4.10.

Puolestaan kaikki arvontaan osallistuneet pääsevät ostamaan jäljelle jääneitä lippuja 6.-8.10. välisenä aikana.

Kaikille yleinen lipunmyynti käynnistyy puolestaan 10.10., jolloin myynnissä on jäljelle jääneet liput. Varsinkin Tshekin ottelut varmasti tullaan myymään loppuun jo ennen yleistä lipunmyyntiä, joten jos Tshekki-Suomi kiinnostaa niin arvonta on ainoa tapa päästä paikan päälle.

Arvonnassa on tarjolla monipuolisesti erihintaisia päivälippuja.

Lippujen hinnat:

Suomen otteluihin päivälipun hinta on alimmillaan 50 euroa. Voit katsoa hinnaston otteluihin kokonaisuudessaan täältä.


Lippupaketit:

Yleensä MM-kisoihin on tarjolla useita erilaisia räätälöityä lippupaketteja, joten kuluttajat pääsevät valitsemaan todellakin mieluisimmat ottelut.

Yksinkertaisin lippupaketti on päivälippu, joka oikeuttaa kaikkiin sinä päivänä hallissa pelattaviin otteluihin.

Yksi suosituimmista lippupaketeista on finaalipaketti, jolla näet molemmat välierät, pronssiottelun ja MM-finaalin. Tuosta eivät ainakaan pelit enää tule parantumaan! Halvimmat lippupaketit finaalipäivälle maksavat reilut 400 euroa.

MM 2024 – VIP-paketit:

MM-kisoihin on tarjolla myös VIP-paketteja, jotka tarjoavat katsojalle maksimaalisen elämyksen. MM 2024 VIP-paketit ovat varsin tyyriitä, mutta tarjoavat ostajalle ikimuistoisen kokemuksen. Vielä ei ole tarkempia tietoja julkistettu vuoden 2024 VIP-lipuista. Päivitämme sen välittömästi tähän, kun IIHF asiasta ilmoittaa.