Jesse Puljujärvi oli heti ilmiliekeissä – iski hattutempun ensimmäiseen harjoituspeliin

Jesse Puljujärvi Pittsburgh Penguins

Pittsburgh Penguinsin Jesse Puljujärvi aloitti NHL:n harjoituskauden vahvasti painamalla heti ensimmäiseen harjoituspeliin hattutempun.

Buffalo Sabres ja Pittsburgh Penguins iskivät yhteen uuden NHL-kauden ensimmäisessä harjoituspelissä ja jälki oli Penguinsin kannalta tylyä, sillä Sabres voitti pelin maalein 7-3. Peli ratkesi toisessa erässä, jossa Sabres latoi peräti viisi maalia.

Jesse Puljujärven panoksesta peli ei kuitenkaan kiinni jäänyt. Puljujärvi olikin Penguinsin pelin ainoa positiivinen seikka, sillä hän viimeisteli pelissä hattutempun ja paukutti näin siis Penguinsin kaikki maalit.

Ensimmäinen syntyi avauserässä ylivoimalla. Puljujärvi oli maskimiehenä ja ohjasi maalille tulleen vedon näppärästi maalivahdin nokan alta häkkiin.

Kolmannessa erässä Puljujärvi teki illan toisen osumansa osoittamalla upeaa päättäväisyyttä. Puljujärvi ajoi väkisin maalille ja uitti kiekon taitavasti veskarin ohi. Hattutemppu tuli lopulta täyteen vaivaista kahtakymmentä sekuntia myöhemmin, kun Puljujärvi viimeisteli ottelun kolmannen osumansa tarkalla rannevedolla.

Jesse Puljujärvi avaa maalihanansa avauserän ohjurilla:

Toinen maali syntyy upean maalille ajon päätteeksi:

Puljujärvi viimeistelee hattutempun tarkalla kudilla:

Katso myös: 52-vuotias Jaromir Jagr on hirmuiskussa kauden alkuun – iski voittomaalin Tshekin suurseuran kaadossa