HPK antoi Matias Lehtoselle kenkää – Mikko Manner pestattiin uudeksi päävalmentajaksi

Mikko Manner

Liigan valmentajanvaihtoviikot käynnistyivät Hämeenlinnassa, kun Matias Lehtonen liputettiin ulos ja Mikko Manner sisään.

HPK tiedotti myöhään maanantai-iltana, että joukkueen päävalmentaja vaihtuu. Matias Lehtoselle annettiin kenkää ja seura kertoi palkanneensa Mikko Mannerin uudeksi päävalmentajakseen. Lehtosen ohella myös apuvalmentaja Mikko Sirento-Manninen sai lähtöpassit.

– HPK on ollut pidempään vaikeassa tilanteessa. On selvää, että olemme tehneet virheitä monella saralla. Uskomme, että päävalmentajan vaihtaminen muuttaa HPK:n kurssia. Töitä on kovasti edessä jokaisella toiminnan osa-alueella, toimitusjohtaja Kaj Källarsson kommentoi seuran tiedotteessa.

Mainos:

Mannerin mukana samalla ovenavauksella myös Olli Hällfors liittyy HPK:n valmennustiimiin. Kokenut apuvalmentaja Ari-Pekka Selin jatkaa tiimissä. Samoin on asian laita myös maalivahtivalmentaja Aleksis Virtasen sekä fysiikkavalmentaja Markus Jokisen kohdalla.

– Uskomme vahvasti, että Manner on valmentaja, joka pystyy parantamaan pelillistä kurssiamme. On meidän etumme, että Manner ja Selin ovat työskennelleet yhdessä useita vuosia ja heillä on valmis yhteys. Koemme tärkeäksi, että Selin on sitoutunut jatkamaan joukkueemme apuvalmentajana ja että Virtanen ja Jokinen täydentävät omilla vastuualueillaan valmennustiimin, Källarson jatkoi.

HPK on aloittanut kauden heikosti keräten viidestä ensimmäisestä pelistään vain kaksi pistettä.

Tsekkaa myös: Liigan video vie katsojat kulissien taakse – näin Raimo Helminen puhui SaiPan kopissa