SaiPan Adam Helewka lensi pihalle – niittasi Anton Stråkaa kupoliin

Adam Helewka

Lappeenrannan SaiPan kanadalainen Adam Helewka sai ulosajon päähän kohdistuneesta taklauksesta Sportia vastaan.

SaiPa isännöi kauden kolmannessa kotiottelussaan Vaasan Sportia. SaiPan iltapuhde vaikeutui toisen erän lopussa, kun se joutui viiden minuutin alivoimalle Adam Helewkan taklauksen seurauksena.

28-vuotias kanadalaishyökkääjä Helewka taklasi oman maalin takana Sportin Anton Stråkaa rajusti, ja tuomari nosti kätensä välittömästi pystyyn jäähyn merkiksi. Tilannetta tarkasteltiin vielä videolta, ja tarkistuksen jälkeen Helewka passitettiin suihkun puolelle päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Itse ottelu oli tasainen, ja se eteni jatkoajalle lukemissa 3-3. Jatkoaikasankariksi ilmoittautui Sportin Axel Holmström, joka viimeisteli 3-4-loppulukemat.