Huhhuh, mikä osuma! Ahti Oksanen iski turnauksen avausosumansa uskomattoman tarkalla laukauksella

Ahti Oksanen

Leijonat siirtyi Ranskaa vastaan 2-1 -johtoon ottelun toisessa erässä. Suomen maalista vastasi Ahti Oksanen, joka iski kiekon verkkoon uskomattoman tarkalla laukauksella.

Leijonien ottelu Ranskaa vastaan käynnistyi melko vaikeasti, kun Ranska otti ottelussa komennon vain noin minuutin pelin jälkeen.

Harri Pesonen toi kuitenkin Leijonat ensimmäisessä erässä tasoihin ja erätauolle lähdettiin tasatilanteessa 1-1.

Toisessa erässä Leijonat otti kuskin paikan itselleen. Suomen joukkueen nelosketju sai turnauksen ensimmäisen onnistumisensa, kun Ahti Oksasen lavasta lähti todella tarkka laukaus pienestä kulmasta. Syötöt osumaan nappasivat Marko Anttila ja Niklas Friman.