NHL-tähti Aleksander Barkov osti merkittävän osuuden Tapparasta

Florida Panthersin kausi NHL:n parhaat pelaajat Suomalaiset Jukka Jalonen Florida Panthers Aleksander Barkov florida panthers nhl

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov on ostanut merkittävän osuuden Tapparan taustayhtiö Tamhockey Oy:stä.

Barkovista tuli Tapparan kolmanneksi suurin omistaja, kun suomalainen NHL-tähti nappasi merkittävän osuuden tamperelaisseuran osakekannasta.

– Olen kiitollinen, että Tamhockeyn hallitus halusi minut osaksi Tapparan tulevaisuutta. Minulla on ikuisesti kirveenmuotoinen sydän. Myös isäni uran huippuhetket olivat Tapparassa ja lapsena unelmoin saavuttavani joskus samanlaista menestystä kuin hän. Tapparan valmentajat, lääkintä- ja huoltojoukot, johto ja muu henkilökunta ovat mahdollistaneet tähänastisen urani. Haluan tästä eteenpäin jakaa kokemuksiani ammattilaisjääkiekosta seuralle, joka on niin rakas meille kaikille Tapparan faneille sekä Tampereella että muualla maailmassa, Aleksander Barkov toteaa tiedotteessa.

Mainos:

Barkov pelasi ennen NHL:ään lähtöään juuri Tapparan riveissä, mihin hyökkääjä nostettiin jo nuorena poikana. Ilmeisesti rakkaus kirvesrintoja kohtaan on pysyvää, mistä osoituksena on tämä osakekauppakin.

Lue myös: Jarome Iginla ja Marian Hossa valittiin Hockey Hall of Fameen