Aleksander Barkov liekeissä – laukoi komean maalin ja antoi maukkaan maalisyötön

Aleksander Barkov

Aleksander Barkov oli loistavalla pelipäällä, kun Florida Panthers vieraili Boston Bruinsin kotikaukalossa.

Barkov teki tuhojaan Boston Bruinsia vastaan pelatun vierasottelun avauserässä. Ensin suomalaishyökkääjä laukoi komealla tavalla Panthersin 0-1-johtoon kuuden minuutin pelin jälkeen, ja erän loppupuolella keskushyökkääjä alusti Sam Reinhartin 0-2-osuman maukkaalla syötöllä.

Itäisen konferenssin kärkijoukkue Bruins ei kuitenkaan Floridan hurjasta alusta hetkahtanut, vaan onnistui nousemaan tasoihin ja vei voiton lopulta jatkoajalla lukemin 3-2. Voittomaalin iski Bruinsin Pavel Zacha.

Barkov on tehnyt tällä kaudella seitsemässä pelaamassaan ottelussa tehopisteet 2+6.