Herranjestas mikä maali! Aleksi Saarela nosti kiekon reppuun yhdellä kädellä

Aleksi Saarela

Langnaun Aleksi Saarela osoitti taituruuttaan viimeistelemällä upean osuman Rapperswilin verkkoon Sveitsin liigassa.

Sveitsin liigan Langnauta edustavan Aleksi Saarelan kikkapussista löytyi mieletön temppu vierasottelussa Rapperswiliä vastaan. Saarela karkasi kamppailun toisessa erässä läpiajoon ja nosti yhdellä kädellä kiekon reppuun.

Suomalainen onnistui iskemään vielä päätöserässä maalin napakalla rannelaukauksella ja syötti vielä Langnaun kolmannen maalin, mutta kotijoukkue Rapperswil vei siitä huolimatta voiton tylysti 6-3.

26-vuotias Saarela on tehnyt tällä kaudella kuudessa pelaamassaan ottelussa tehot 3+1. Kauden toinen ottelu jäi yhden erän mittaiseksi, kun Saarela joutui Lausannen Jiri Sekacin ruman polvitaklauksen uhriksi.