Anton Lundell viimeisteli uskomattoman onnenkantamoisen – vietti kahden maalin iltaa

Anton Lundell Florida Pittsburgh

Anton Lundell osui kahdesti, kun Florida Panthers oli keskiviikon NHL-kierroksella matkannut Pittsburgh Penguinsin vieraaksi.

Avauserässä ei maaleja nähty, mutta toisessa erässä pantterilauma alkoi murisemaan toden teolla, kun Matthew Tkachuk, Jonah Gadjovich ja Aaron Ekblad osuivat kerran mieheen. Tämän jälkeen nähtiin vielä neljäskin osuma, kun Nick Cousins osoitti loistavaa malttia, löysi Lundellin takatolpalta ja suomalaishyökkääjä iski limpun uuniin.

Erän viimeisellä vitosella Bryan Rust kavensi lukemat 1-4:ään, mutta päätöserän alussa Lundell maalasi illan toisensa. Tämä osuma olikin sitten hieman erikoisempaa sorttia, sillä Lundellin veto lähti korkealle ilmalennolle – eikä kukaan hetkeen tiennyt missä kiekko on. Lopulta pikkumusta laskeutui todella onnekkaasti suoraan Penguinsin maaliin.

Tämän jälkeen John Ludvig onnistui vielä kaventamaan, mutta enempää maaleja ei nähty, joten 2-5 olivat ottelun loppulukemat.

Anton Lundell osui kahdesti:

Mikäli Lundellin maalit eivät näy upotettuna, voit myös katsoa ne Sportsnetin YouTubessa.