Leijonien valmennusryhmä julkistettiin – nämä miehet Antti Pennanen saa rinnalleen

antti pennanen leijonat

Antti Pennanen aloittaa ensi kaudella Leijonien päävalmentajana, ja nyt myös muu valmennusryhmä on julkistettu.

Pennasen valinta päävalmentajaksi julkistettiin jo syyskuussa, mutta tuolloin hänen apureistaan ei vielä ollut tietoa. Perjantaina nimet kuitenkin saatiin julki.

Apuvalmentajina Pennasen ryhmässä toimivat Mikko Manner ja Jussi Tapola. Maalivahtivalmentajana puolestaan toimii Aki Näykki. Kolmikosta Manner on toiminut Leijonien valmennuksessa jo kaudesta 2016-2017 lähtien. Tapola puolestaan oli Lauri Marjamäen valmennustiimissä kaudella 2017-2018.

Mainos:

– Meille oli Pennasen kanssa alusta asti selvää, minkälaista osaamista valmennukseen halutaan mukaan. Tämä nopeutti prosessia huomattavasti ja oli hienoa huomata, että kiinnostus oli molemminpuolista, kun asioista alettiin keskustelemaan. Kiitos myös valmentajien seuroille myönteisestä suhtautumisesta maajoukkuepesteihin, GM Jere Lehtinen sanaili Leijonien tiedotteessa.

Videovalmentajina Pennasen valmennustiimissä toimivat Jukka Varmanen ja Lauri Merikivi.

Leijonat jatkaa vielä kuluvan kauden Jukka Jalosen johtamalla tiimillä, johon kuuluvat päävalmentajan lisäksi Mikko Manner, Ari-Pekka Selin, Kari Lehtonen, sekä videovalmentajat Janne Hietaniemi ja Jukka Varmanen.