Sivusto: NHL valmistelee kahta eri otteluohjelmaa – Arizona Coyotes joutuu muuttamaan?

Arizona Coyotes

Daily Faceoff uutisoi NHL:n varautuvan siihen vaihtoehtoon, että Arizona Coyotes muuttaisi Salt Lake Cityyn jo ensi kaudella.

Jääkiekkosivusto Daily Faceoff uutisoi lähteisiinsä vedoten, että NHL laatii tällä hetkellä kahta eri otteluohjelmaa kaudelle 2024–25. Toisessa versiossa Arizona Coyotes on yhä mukana, kun taas toisessa versiossa seura olisi siirretty Salt Lake Cityyn.

Aiemmin tällä viikolla miljardööri Ryan Smith, joka on Salt Lake Cityn NHL-hankkeen puuhamies, kyseli X:ssä mahdollisia nimiä NHL-joukkueelle. Smith omistaa myös NBA-seura Utah Jazzin. Smithin johtama ryhmittymä ilmoitti jo tammikuussa virallisesti NHL:lle halustaan hankkia joukkue Salt Lake Cityyn. Sen mukaan kaupunki olisi valmis NHL-joukkueen tuloon heti ensi kaudeksi.

Mainos:

Coyotesin mahdollisesta siirrosta tai myynnistä on huhuttu jo pidemmän aikaa. Suuri syy löytyy seuran kotihallista, Mullett Arenasta, joka on Tempen yliopiston jäähalli. Hallin katsojakapasiteetti on NHL-ottelussa vaivaiset 4 600. Mittasuhteiden vuoksi mainittakoon, että Winnipeg Jetsin kotiareena, joka on siis NHL:n toisiksi pienin, vetää sisuksiinsa 15 321 katsojaa.

Coyotes on suunnitellut uuden areenan rakentamista pitkään, mutta projekti on takkuillut toistuvasti, eikä mitään konkreettista ole saatu aikaan.

Tsekkaa myös: Andrei Svechnikov painoi ilmaveivimaalin – oli ainoa, joka huomasi osuman syntymisen