Artturi Lehkonen onnistui tärkeässä paikassa – Colorado tasoitti ottelusarjan Winnipegiä vastaan

Artturi Lehkonen Colorado Winnipeg

Artturi Lehkonen onnistui tärkeässä paikassa maalinteossa, kun Colorado Avalanche ja Winnipeg Jets iskivät toistamiseen yhteen.

Kotijoukkue Jets meni johtoon pelin neljännellä minuutilla David Gustafssonin toimesta, mutta toisen erän alussa Avalanche tuli tasoihin Miles Woodin osumalla.

Ajassa 28:37 Mark Scheifele vei Winnipegin uudemman kerran edelle, mutta jälleen Colorado onnistui nousemaan tasoihin. Kiekko pelattiin tyylikkään sommitelman jälkeen Cale Makarille, joka laukoi ja Artturi Lehkonen oli mailoineen välissä ohjaten pelivälineen verkon perukoille.

Zach Parise ja Josh Manson maalasivat vielä erän loppuun, minkä myötä jälkimmäiselle erätauolle lähdettiin tilanteessa 2-4.

Winnipeg ei saanut kiriä aikaiseksi ja ottelun viimeisellä minuutilla Valeri Nichushkin naulasi 2-5-loppulukemat tyhjiin. Ottelusarjan voitot ovat nyt tasan 1-1, kun karavaani siirtyy Denveriin.