Auston Matthewsilta harvinainen pimeneminen – löi vastustajaa poikittaisella mailalla niskaan

Auston Matthews

NHL:n ulkojääottelussa nähtiin eilen harvinainen tilanne, kun Toronton supertähti Auston Matthews hermostui toden teolla maalineduskahakassa, jonka seurauksena Maple Leafsin varakapteeni löi vastustajaa poikittaisella mailalla niskan alueelle.

Toronto Maple Leafsin Auston Matthews pelaa loistavaa kautta ja hyökkääjä onkin yltämässä uransa parhaisiin tehoihin NHL:ssä.

Sunnuntai-iltana Matthewsin ja Toronton ilta ei kuitenkaan mennyt aivan odotetulla tavalla. Buffalo Sabres ja Toronto Maple Leafs kohtasivat toisensa NHL:n ulkoilmaottelussa, jonka Buffalo vei nimiinsä lopulta lukemin 5-2.

Ottelun kolmannessa erässä Matthewsilta nähtiin harvinainen pimeneminen maalin edustalla tapahtuneessa kamppailussa Rasmus Dahlinin kanssa. Iskuja vaihdettiin puolin ja toisin, kunnes Matthews iski Buffalon puolustajaa poikittaisella mailalla niskaan. Sabresin maalivahti Craig Anderson puuttui tilanteeseen erottaen riitapukarit toisistaan. Kummallekin tuomittiin tilanteesta kahden minuutin rangaistus poikittaisesta mailasta.