Brad Marchandilta törkeä jalkapyyhkäisy – selvisi tempustaan kahden minuutin rangaistuksella

Brad Marchand jalkapyyhkäisy Oliver Björkstrandiin

Boston Bruinsin Brad Marchand on pelaaja, joka on tottunut pelaamaan sääntöjen rajamailla, joskus myös rajojen ulkopuolella. Marchand on myös pelaaja, joka on tottunut pääsemään tempuistaan kuin koira veräjästä.

Boston Bruinsin Brad Marchandilta nähtiin jälleen yksi osoitus siitä, miksi lähes kaikki vastustajat tai ainakin vastustajien fanit vihaavat häntä.

Kiistatta NHL:n laadukkaimpiin pelaajiin kuuluva Marchand iski Bruinsin 6-5 -vierasvoitossa Seattle Krakenia vastaan tehot 1+1. Marchand kunnostautui myös likaisissa tempuissa. Marchand ja Oliver Björkstrand ottivat yhteen kolmannen erän loppupuolella. Marchand kaatoi Björkstandin maahan törkeällä jalkapyyhkäisyllä, jota vastaan tanskalainen ei voinut puolustautua millään tavalla. Kummallekin tuomittiin tilanteesta kahden minuutin rangaistus poikittaisesta mailasta.