Carolina Hurricanes jatkaa piikittelyä Montrealin suuntaan – perusti paljonpuhuvan nettisivun

Carolina Hurricanes

Carolina Hurricanes jatkaa piikittelyään Montreal Canadiensin suuntaan. Koko saaga sai alkunsa, kun kaksi vuotta sitten Sebastian Aho kirjoitti nimensä rajoitettuna vapaana agenttina Montrealin tarjoukseen.

Carolina Hurricanesin ja Montreal Canadiensin välille on muodostunut erityislaatuinen side. Koko saaga sai alkunsa, kun Canadiens tarjosi rajoitetulle vapaalle agentille, Sebastian Aholle, sopimusta pari vuotta sitten.

Tänä kesänä Carolina Hurricanes pääsi kuitenkin kostamaan ja tarjosi Jesperi Kotkaniemelle, joka oli Ahon kanssa vastaavassa tilanteessa, sopimusta. Kotkaniemi hyväksyi Hurricanesin tarjouksen eikä Canadiens tähän pystynyt vastaamaan ja näin ollen Montreal menetti yhden fanien suosikin Carolinaan.

Mainos:

Viime yönä Kotkaniemi onnistui maalinteossa ja tietenkin Canadiensia vastaan. Tämä ei luonnollisestikaan Carolinalle riittänyt.

Hurricanes nimittäin perusti oman nettisivun, joka on jo osoitteeltaan paljonpuhuva. Sivustolla kysytään ”hävisikö Habs” ja sivulta voi löyyää Sebastian Ahon nyökkäämässä. Lisäksi sivustolla myydään suomalaispelaajien t-paitoja alennushintaan.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen Carolina Hurricanesin Twitter-tililtä.

Nähtäväksi jää, antaako Canadiens tähän minkäänlaista omaa vastinetta. Pelillisesti Carolinalla tällä hetkellä varaa kuittailuun on, sillä joukkue on voittanut kaikki kolme peliään, siinä missä Montreal on hävinnyt kaikki neljä otteluaan varsinaisella peliajalla.