Käsittämätön haamupelastus! Trevor Zegras ei ollut uskoa silmiään – varmalta näyttänyt maali jäi syntymättä

Casey DeSmith

Pittsburgh Penguinsin maalivahti Casey DeSmith venyi viime yön ottelussa upeaan haamupelastukseen Anaheim Ducksia vastaan aivan toisen erän lopussa.

Pittsburgh Penguins onnistui kaatamaan kotijäällään Anaheim Ducksin jatkoajan jälkeen lukemin 4-3. Vaikka ottelussa nähtiin seitsemän maalia, nähtiin ottelun komein suoritus kuitenkin toisen erän lopussa maalivahti Casey DeSmithin toimesta.

Anaheim Ducks pyöritti ylivoimapeliä erän loppupuolella. Ylivoima sai rakenneltua Mason McTavishille loistavan vetopaikan ja McTavish sai aikaan varsin laadukkaan laukauksen. DeSmithin räpylä ilmestyi kuitenkin vielä kuin tyhjästä ja tylytti Ducksin haaveet erän lopun tasoitusmaalista.

Ducksin taiturimainen Trevor Zegras oli jo tuulettamassa osumaa eikä ollut uskoa silmiään nähtyään, ettei kiekko päätynytkään maaliin. Voit katsoa upean torjunnan alla olevalta videolta.