Clayton Kellerin hermokontrolli petti – löi vastustajaa poikittaisella mailalla leukaan ja lensi ulos

Clayton Keller

Arizona Coyotesin Clayton Keller ei ehtinyt olla mukana Coyotesin ja Ottawa Senatorsin välisessä ottelussa kuin ensimmäisen erän puoliväliin. Keller löi Erik Brännströmiä poikittaisella mailalla leukaan ja lensi ulos.

Viime yön NHL-kierroksella Arizona Coyotesin Clayton Kellerin ottelu Ottawa Senatorsia vastaan ei kestänyt ensimmäisen erän puoliväliä pidemmälle.

Coyotesin hyökkäysalueella nähtiin kovaa taistelua Kellerin ja Senatorsin Erik Brännströmin välillä. Keller menetti tilanteessa malttinsa ja puolihuolimattomasti löi Brännströmiä poikittaisella mailalla leukaan. Ottelun tuomaristo lähti tarkastelemaan tilannetta videolta ja videotarkastuksen jälkeen Keller sai tempauksestaan viiden minuutin rangaistuksen ja ulosajon.

Senators onnistui Kellerin rangaistuksen aikana kertaalleen maalinteossa. Lopulta vierasjoukkue Senators nappasi ottelusta 5-3 -vierasvoiton.