Seattle Kraken pudotti Colorado Avalanchen – loistava uutinen Leijonille?

Huippuvahvistuksia Leijoniin Mikko Rantanen 55 maalia täyteen

NHL:ssä nähtiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kaksi todella suurta yllätystä. Seattle Kraken pudotti hallitsevan mestarin jatkosta ja Florida Panthers kaatoi NHL:n runkosarjan ylivoimaisen voittajan. Krakenin voitto Avalanchesta voi tietää sitä, että Mikko Rantanen nähdään Leijonien paidassa.

Seattle Kraken laittoi yllätyksen pöytään ja kaatoi Colorado Avalanchen seitsemännessä ottelussa pudottaen hallitsevan mestarin jatkosta. Myös Bostonissa nähtiin todellinen yllätys, kun Florida Panthers kaatoi ylivoimaisesti runkosarjan voittaneen Boston Bruinsin.

Suomen joukkueen kannalta Seattlen järjestämä yllätys voi olla loistava uutinen. Viime kauden kirkkain suomalaistähti Mikko Rantanen olisi nyt Leijonien käytettävissä, mikäli siis supertähti haluaa Tampereelle MM-kisoihin tulla. Myös Artturi Lehkonen olisi mahdollinen lisä Leijoniin, mutta pudotuspelien aikana tullut loukkaantuminen saattaa hyvinkin pitää Lehkosen sivussa kisoista.

Mainos:

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Leijonien osalta MM-kisat alkaa 12. toukokuuta ottelulla Yhdysvaltoja vastaan. Tsekkaa MM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan!