Columbus Blue Jackets jysäytti hurjan treidin – hankki Philadelphian Ivan Provorovin

Columbus

Columbus Blue Jackets jysäytti tiistai-iltana kovan luokan treidin, kun se ilmoitti hankkineensa Philadelphia Flyersin Ivan Provorovin.

Jarmo Kekäläinen hankki jykevän vahvistuksen puolustukseensa, kun haaviin tarttui venäläinen Ivan Provorov. Puolustajan viime kausi oli todella vaikea, mutta mies on osoittanut olevansa parhaimmillaan todella laadukas pelaaja NHL:ään. Nyt potentiaali pitäisi löytää uudestaan, koska Kekäläisen maksama hinta on kieltämättä kova.

Treidissä oli mukana yhteensä kolme seuraa, joten liikkuvia palasia oli enemmänkin. Kolmantena osapuolena oleva Los Angeles Kings lähetti maalivahti Cal Petersenin sekä puolustajat Sean Walkerin ja Helge Gransin Flyersiin. Tämän lisäksi mukaan lähti vuoden 2024 2. kierroksen varausoikeus.

Mainos:

Kings sai puolestaan itse kaupassa puolustaja Kevin Connauton ja hyökkääjä Hayden Hodgsonin. Samalla seura pitää 30% Provorovin palkasta.

Columbus puolestaan joutui luopumaan tämän vuoden toisesta ykköskierroksen varauksestaan sekä joko vuoden 2024 tai 2025 2. kierroksen varausoikeudestaan.