Dallasille kova menetys – Roope Hintz missaa myös seuraavan pelin

Roope Hintz naulaa

Dallas Starsin Roope Hintz oli sivussa viime pelin loukkaantumisen vuoksi. Tilanne ei ole muuttunut, vaan myös tuleva peli jää väliin.

Hintz loukkaantui Colorado-sarjan neljännessä ottelussa, mutta kuten pudotuspeleihin kuuluu niin vammasta ei ole hiiskuttu mitään. Nyt suomalainen on jo toisen pelin sivussa, joten mistään pienestä ruhjeesta ei varmastikaan ole kyse. Menetys on Dallasin hyökkäykseen merkittävä, sillä viime pelissä se kärsi kotikaukalossa tappion Coloradolle ilman tähteään.

Nyt sarjan kuudes ottelu pelataan Denverissä, joten Hintziä olisi kaivattu vielä enemmän. Dallas johtaa ottelusarjaa voitoin 3-2, joten siltä osin lohtua on hieman ilmassa, että vielä on mahdollinen 7. peli, johon Hintz on mahdollista saada. Tai sitten vastaavasti Stars lunastaa paikan konferenssifinaaleihin, jolloin suomalainen pääsi lepuuttamaan ylimääräisiä päiviä vammaansa.

Mainos:

Sen sijaan pidempään sivussa ollut Jani Hakanpää alkaa lähestymään pelikuntoa, joten puolustaja saattaa päästä kehiin tulevissa otteluissa.

– Hän on mukanamme tällä reissulla. En tosin nähnyt häntä lentokoneessa, vaikka hän on jättiläisen kokoinen, Starsin päävalmentaja Peter DeBoer kommentoi NHL.comin mukaan.