Dallas Stars nappasi ensimmäisen kiinnityksen kannuun – Joel Kiviranta maalinteossa!

Dallas Stars

Dallas Stars voitti viime yönä Suomen aikaa pelatussa ensimmäisessä Stanley Cup -finaalissa Tampa Bay Lightningin lukemin 1-4. Joel Kiviranta onnistui maalinteossa.

Ensimmäinen Stanley Cup -finaali alkoi vauhdikkaasti, kun Dallas Stars siirtyi 1-0 -johtoon alle kuuden minuutin pelin jälkeen Joel Hanleyn maalilla. Maalin alusti suomalaisista Roope Hintz.

Tampa tuli ensimmäisessä erässä kuitenkin tasoihin, kun Yanni Gourde avasi Lightningin maalihanat finaalisarjassa. Gourden osuma jäi kuitenkin kotijoukkueen ainoaksi ensimmäisessä ottelussa.

Tampan voittomaalista toisessa erässä vastasi Jamie Oleksiak. Syötöt tähän maaliin antoivat Alexander Radulov sekä Miro Heiskanen, joka sai Esa Tikkaselta epäilyjä osakseen MVP-taistossa. Toisen erän loppupuolella Starsin suomalaisista kiekon verkkoon laukoi kukapa muukaan kuin Joel Kiviranta, joka kirjoittaa tällä hetkellä todellista tarinaa kuplassa. Syötöt Kivirannan maaliin merkkasivat Esa Lindell sekä John Klingberg.

Stars onnistui ottelussa vielä kerran, kun Jason Dickinson löi kiekon tyhjään Lightning-maaliin. Loppulukemat siis vierasjoukkueelle 1-4 ja Starsille ensimmäinen kiinnitys himoittuun Lord Stanleyn maljaan.