Eeli Tolvanen iski kauden avausosumansa – Floridan voittomaalin erikoisuus vei illan päähuomion

Nick Cousins Eeli Tolvanen Seattle Kraken Florida Panthers

Eeli Tolvanen kunnostautui ensimmäistä kertaa tällä kaudella maalintekijänä, kun Seattle Kraken kohtasi Florida Panthersin.

Panthers voitti ottelun lukemin 3-2, ja illan erikoisin osuma nähtiin päätöserässä, kun Nick Cousins pääsi niin sanotun ”kenttämiehen erikoisen” jälkeen niittaamaan limpun tyhjänä ammoittavaan Kraken-rysään.

Tolvasen osuma puolestaan nähtiin toisessa erässä, kun hän ohjasi viivasta tulleen vedon tyylikkäästi sisään. Tämä oli samalla suomalaishyökkääjän ensimmäinen maali kuluvalla kaudella.

Seattle tuli otteluun vahvasti ja johti toisessa erässä Tolvasen maalattua jo 0-2. Tästä ehti kuitenkin vierähtää tasan puolitoista minuuttia, kun Panthers oli jo tasoissa Gustav Forslingin ja Matthew Tkachukin osuttua kerran mieheen.

Alla Tolvasen osuma, sekä Cousinsin hyvin erikoinen voittomaali.

Tsekkaa myös: Toni Rajala tälläsi rankkarista hävyttömän lämärimaalin