Seattle Kraken murskasi Dallas Starsin – Eeli Tolvanen pääsi nakuttamaan yhden osuman

Eeli Tolvanen

Seattle Kraken kaatoi kotijäällään Dallas Starsin murskalukemin 7-2 ja siirtyi sarjassa 2-1 -johtoon. Suomalaisista Eeli Tolvanen pääsi kertaalleen maalin makuun.

Seattle Kraken nappasi kolmannesta ottelusta Dallas Starsia vastaan murskavoiton hirmuisen toisen erän ansiosta. Kraken oli ottelun kakkoserässä vahvempi lukemin 5-1 ja koko ottelun lukemat menivät kotijoukkueelle 7-2.

Ottelun suomalaisista onnistumiset maalien merkeissä tulivat Seattlen Eeli Tolvaselle ja Dallasin Jani Hakanpäälle. Tolvanen onnistui toisen erän lopussa maalinteossa, kun suomalaishyökkääjä oli valppaana irtokiekossa ja nakutti kiekon verkon perukoille. Voit katsoa Tolvasen maalin alta.

Eeli Tolvanen iskee osuman Dallasin verkkoon

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Pudotuspelisarjasta on nyt pelattu kolme ottelua ja Seattle johtaa hieman yllättäen sarjaa lukemin 2-1.