Ässien loppuhetkien jäähy kuumensi tunteita Turussa – tämä heppoinen rangaistus johti TPS:n voittomaaliin

Eemil Erholtz

TPS oli pitkään sillassa Ässiä vastaan toisessakin ottelussa, mutta turkulaiset onnistuivat venyttämään ratkaisun kolmanteen ja ratkaisevaan otteluun. TPS:n voittomaalin aikana Ässien rangaistusaitiossa jäähypenkkiä kulutti Eemil Erholtz.

TPS tasoitti tiistaina pudotuspelisarjan lukemiksi 1-1 ja siirsi ratkaisun kolmanteen ja ratkaisevaan otteluun Porin Ässiä vastaan.

Turkulaiset olivat sillassa kolmannen erän toiselle puolikkaalle asti, kunnes Aarne Intonen vapautti kotijoukkueen tuskista iskemällä 1-1 -tasoitusmaalin ylivoimalla. TPS piti ottelua hallinnassaan aina toisen erän loppupuolelta saakka.

Noin neljä minuuttia ennen Ässien Eemil Erholtzille tuomittiin rangaistus väkivaltaisuudesta. Tilanteessa kontakti näytti kohtalaisen kevyeltä ja rangaistus sai porilaisten tunteet kuumenemaan. Erholtzin rangaistuksen aikana Jonne Tammela iski 2-1 -voittomaalin. Voit katsoa videon rangaistuksesta alta ja tehdä oman tulkintasi.