Yleisö raivostui ja heitti tavaraa jäälle NHL:ssä – erätauko aloitettiin etuajassa

Eratauko

Dallas Starsin kotiyleisö menetti malttinsa totaalisesti toisen erän lopussa, minkä vuoksi erätauko jouduttiin aloittamaan 22 sekuntia etuajassa.

Kaikki sai alkunsa, kun Dallasin Max Domi ja Vegas Nicolas Hague ottivat yhteen. Tuomariston mielestä tämä oli Domin syytä, joten hyökkääjälle annettiin 2+2+10 minuuttia. Hague selvisi puolestaan kahden minuutin jäähyllä.

Tämä sai yleisön hermon palamaan, mikä näyttäytyi todella typerällä tavalla, koska jäälle alettiin heittelemään tavaraa oikein urakalla. Jäällä oli muun muassa tölkkejä ja pulloja.

Tuomarit katsoivat paremmaksi, että ottelu keskeytetään ja joukkueet menevät viettämään erätaukoa ajassa 39:38.

Vegas nappasi lopulta kolmannesta ottelusta voiton numeroin 4-0. Tämä tarkoittaa sitä, että ottelusarja on joukkueen hyväksi jo voitoin 3-0, joten Dallasin finaalipaikka vaatisi neljä perättäistä voittoa.