Erik Karlsson tehtaili mahtavan osuman Slovakian verkkoon – kiekko millintarkasti yläkulmaan

Erik Karlsson Ruotsi Tre Kronor

Ruotsin kapteeni Erik Karlsson kunnostautui maalintekijänä, kun Tre Kronor kohtasi alkulohkon päätöskamppailussa Slovakian.

Avauserä mentiin jopa varsin tasaisissa merkeissä ja erän ainoasta osumasta vastasi sinikeltaisten Lucas Raymond ylivoimalla.

Toisessa erässä oli Karlssonin vuoro astua parrasvaloihin, kun puolustajan millintarkka rannelaukaus upposi mahtavalla tavalla Slovakian maalin ylänurkkaan.

Tämän jälkeen Tre Kronor menikin sitten menojaan ja loppunumerot kirjattiin 6-1. Vielä avauserän jälkeen laukaukset olivat tasan 11-11, mutta ottelun päätyttyä tämä tilasto merkittiin Ruotsin hyväksi 43-18. Se kertonee omaa tarinaansa siitä, miten ylivoimainen Ruotsi oli kahdessa jälkimmäisessä erässä.

Torstain puolivälierässä oman lohkonsa puhtaalla pelillä voittanut Ruotsi saa vastaansa Suomen. Herkkupala käynnistyy klo 21:20.