Esa Lindell ja Miro Heiskanen eivät pelaakaan pakkiparina – Lindell Atte Ohtamaan vierelle

Esa Lindell

Moni odotti, että Dallas Starsin Esa Lindell ja Miro Heiskanen pelaavat pakkiparina Leijonien paidassa. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että tämä ei ainakaan perjantaina toteudu.

Miro Heiskanen ja Mikael Seppälä pelaavat Iso-Britanniaa vastaan pakkiparina, kuten aiemmin uutisoitiin. Oletuksena kuitenkin oli, että kun Esa Lindell liittyy joukkueen mukaan, pelaa hän Heiskasen kanssa yhdessä.

Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että Lindell ja Heiskanen pelaavat erillään. Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa Lindelle sanoi, että hänelle pakkipariksi on kaavailtu Atte Ohtamaata. Lindell kertoi olevansa valmis askiin jo perjantaina Iso-Britanniaa vastaan.

Mainos:

Lindellistä on NHL:ssä kasvanut oman pään luuta ja luotettava alivoimapelaaja. Vielä Liigassa Ässissä pelatessaan raamikas puolustaja oli tuttu näky myös ylivoimalla ja tehopisteitäkin karttui.

– Silloin olin enemmän ylivoimapuolustaja. NHL:ssä tajusin pian, että pitää muokata peliä, koska ei välttämättä pääse ylivoimalle. Alivoimasta ja tasaisuudesta on tullut siellä vahvuus, Lindell sanoi IS:lle.

Lindell kertoi Tampereelle saavuttuaan, että tavoitteet ovat korkealla ja Leijonille kelpaa turnauksessa vain voitto. Hän oli otettu kutsusta MM-kotikisoihin.

– Hienoa, että minut haluttiin mukaan. Kiinnostus oli suuri, kun kysyttiin, Lindell päätti.