Evgeni Kuznetsov sikaili törkeästi – pamautti viikatteen vastustajaa leukaan

Evgeni Kuznetsov

Washington Capitalsin Evgeni Kuznetsov sikaili todella rumalla tavalla, kun venäläinen pamautti mailallaan Vancouverin Kyle Burroughsia naamaan.

Kuznetsov ja Burroughs ajautuivat toisessa erässä pieneen kahinaan Canucksin puolustusalueella. Tilanne sai todella ikävän päätöksen, kun hurjistunut Kuznetsov painoi viikatteen suoraan vastustajan pelaajan leukaan.

Tilanteesta uupui täydellisesti vastustajan kunnioitus, sillä lähinnä mieleen tuli tahallinen vahingoittamisyritys. Tuomaristo näki Kuznetsovin tempun kahden minuutin arvoisena rikkeenä, mutta ei ole mitenkään poissuljettua, että NHL:n kurinpito antaisi myöhemmin vaikkapa pelikieltoa tempusta.

Washington voitti lopulta kotiottelunsa värikkäiden vaiheiden jälkeen numeroin 6-4. Ottelun ylivoimainen sankari oli tehot 2+2 kerännyt Alexander Ovechkin, joka iski samalla kauden avausmaalinsa.