Jokereille sarjapaikka Mestikseen myönnetty – myös kuviot jäähallin osalta alkavat olla selvillä

Helsingin Jokerit Joel Harkimo KHL Jokerit SKA korona Jokereiden Jokereille

Helsingin Jokerit on saanut ehdollisen sarjapaikan Suomen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Mestikseen.

Suomen jääkiekkoliiton hallitus kokoontui tänään tiistaina. Kokouksessa myönnettiin Jokereille ehdollinen sarjapaikka Mestikseen kaudelle 2023-24, liitto kertoo tiedotteessaan.

Jääkiekkoliitto edellyttää, että yhtiö toteuttaa omistusjärjestelyt sekä pääomituksen hakemuksessaan kuvaamalla tavalla 31.3.2023 mennessä. Tällä hetkellä on tiedotettu, että Helsingin Jokerit lähtee NHL-vetoisella omistuksella kohti uutta tulemista, jonka keulakuvina toimivat muun muassa Ossi Väänänen, Teuvo Teräväinen sekä Esa Lindell.

Mainos:

Jokereiden Mestis -paikka ensi kaudeksi vaatii myös sen, että se täyttää sarjapaikkaan liittyvien ehtojen lisäksi myös Mestis-lisenssissä määritellyt ehdot. Lisenssihakemusten määräaika on maaliskuun lopussa.

Jokereiden myötä Mestiksessä pelaa ensi kaudella 14 joukkuetta, eli aiemmin tehty päätös Mestiksen joukkuemäärän pienentämisestä perutaan.

Jokerit tulee pelaamaan pääosan kotiotteluistaan noin 2000 katsojaa vetävässä Keravan jäähallissa. Seuran tavoitteena on pelata 4-10 kotiottelua myös Helsingin jäähallissa Nordenskiöldinkadulla.