HIFK jysäytti hurjan hankinnan – Leo Komarov palaa Liigaan

Leo Komarov HIFK

HIFK paljasti keskiviikkona melkoisen siirtouutisen, kun se kertoi Bättre Folk -yhteisössään solmineensa kaksivuotisen sopimuksen Leo Komarovin kanssa.

Viime kaudella Ruotsin SHL:ssä pelanneen Komarovin hankinta vahvistaa entisestään jo suurimmaksi mestarisuosikiksi nostetun helsinkiläisjoukkueen kokoonpanoa. 36-vuotias hyökkääjä tuo hurjasti kokemusta sekä voittamisen kulttuuria Nordiksen pukukoppiin. Miehen arvo korostuu entisestään keväällä, kun aletaan pelaamaan tosissaan mestaruudesta.

– Fiilis on hyvä. On hienoa olla mukana tässä organisaatiossa ja tavoitella sitä kirkkainta. Voin asua kotona ja perhekin kiittää. Tästä se työ alkaa, Komarov sanoo tiedotteessa.

Mainos:

Komarovin tililtä löytyy lähes 500 NHL-ottelua, minkä lisäksi palkintokaapissa on maailmanmestaruus vuodelta 2011 ja olympiakulta vuodelta 2022.

HIFK on Komarovin hankinnan jälkeen viimeistään suurin mestarisuosikki, jolla on harteilla hurjat paineet. Edellinen mestaruus on vuodelta 2011, joten nyt olisi korkea aika lopettaa kuiva kausi.