Liigassa koominen osuma – KalPan Hugo Gallet painoi kiekon suoraan omiin

Hugo Gallet oma maali

KalPan Hugo Gallet oli todellinen epäonnen soturi, kun KalPa ja Ilves iskivät yhteen neljännen puolivälieräottelun merkeissä.

Matsin avauserästä ei ainakaan tapahtumia puuttunut, sillä pelikellosta oli ehtinyt kulua 9 minuuttia, kun Oliver Kapasta rikottiin läpiajotilanteessa ja hän pääsi yrittämään osumaa rankkarista. Tämä ei kuitenkaan tuonut tulosta vaan Ilves-vahti Jakub Malek vei pidemmän korren.

Erää oli jäljellä vajaat neljä minuuttia, kun Ilveksen Matias Mäntykivi huitoi itselleen suihkukomennuksen. KalPa ei jättänyt seurannutta ylivoimaa käyttämättä vaan Filip Westerlund ampui kiekon komeasti reppuun ajassa 18:13.

Ylivoima jatkui, mutta seuraavassa vaihdossa puntit kuitenkin tasoittuivat, kun KalPan Lasse Lappalainen lähti istunnolle estämisestä.

Tasavajaalla pelattaessa Simon Stransky teki oman väkevän nousunsa maalille, mutta ei saanut kunnon vetoa aikaiseksi. Tämä ei kuitenkaan haitannut, sillä maalin edessä ollut Hugo Gallet lapioi pelivälineen suoraan omaan maaliin.

Toiseen erään lähdettiin tilanteesta 1-1.