KalPan Hugo Gallet taklasi itsensä suihkuun – tilanne kurinpitokäsittelyyn

Hugo Gallet

Keskiviikkoillan liigakierroksella rytisi jälleen. Kuopiossa ranskalaispuolustaja Hugo Gallet taklasi itsensä suihkun puolelle toisessa erässä taklattuaan Pelicansin Elias Vileniä.

Liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella on jaeltu ulosajoja ja pelikieltoja solkenaan. Keskiviikkoillan kierroksella Kuopiossa nähtiin yksi ulosajo, kun ranskalaispuolustaja Hugo Galletilta nähtiin sääntöjenvastainen taklaus. Gallet jysäytti Pelicansin Elias Vilenin toisessa erässä päin laitaa ja Vilen loukkaantui tilanteessa.

KalPa näytti sarjasta totutun hyvää alivoimapelaamistaan, mutta joutui viiden minuutin rangaistuksen aikana myös kahden miehen alivoimalle ja Pelicans iski 2-1 -johtomaalin. Kuopiolaiset eivät tästä kuitenkaan lannistuneet vaan nappasivat ottelusta 3-2 -voiton tasoittaen sarjan lukemiksi 2-2.

Tilanne eteni kierroksen jälkeen kurinpidon käsiteltäväksi.