Itävalta – Suomi näkyy maksutta – näin katsot ottelun TV:stä

Pudotuspelit Suomen kentälliset Leijonien

Itävalta ja Suomi iskevät yhteen lauantaina Tampereen Nokia Arenalla. Näin pääset katsomaan ottelun suorana lähetyksenä TV:stä.

Jääkiekon MM live stream: Itävalta – Suomi

Leijonilla ei pitäisi olla ongelmia lauantaina, mutta silti takki auki ei sovi otteluun lähteä, sillä onhan Itävallalta nähty jo yksi jättimäinen yllätys MM-turnauksessa. Tshekin kaataminen oli pitkä sulka maan hattuun, mutta se tuskin vielä joukkueelle riittää. Nyt olisi sauma tehdä kenties maan jääkiekkohistorian suurin paukku ja voittaa Suomi.

Leijonat tuskin antaa tämän yllätyksen tapahtua, vaan laittaa lilliputille jauhot suuhun. Suomalaisfanit takaavat sen, että Leijonien asenne on taatusti kunnossa, sillä kukaan ei halua löysäillä omien kannattajiensa edessä.

Mainos:

Itävallan ja Suomen välinen ottelu käynnistyy lauantaina klo 16:20 ja sen katseluun on tarjolla monta erilaista tapaa. Maksullinen C More tarjoaa kattavan mahdollisuuden pelin katsomiseen, mutta tämän lisäksi tarjolla on erilaisia jääkiekon live stream -palveluita, joista ottelun näkee kokonaan ilmaiseksi. Myös MTV3 lähettää taiston TV:n kautta ilmaiseksi.

Alla kooste vielä keskiviikon Ruotsi-ottelusta.