Nuoret Leijonat kaatoi kisa-avauksessa Saksan – kaatuuko maanantaina Itävalta?

Itävalta - Suomi - Ruotsi Nuoret Leijonat U20 MMk-kisat

Nuoret Leijonat avasi alle 20-vuotiaiden MM-kisat voitolla, kun Saksa kaatui Suomen käsitteyssä 3-1. Tänään Suomi pelaa turnauksessa toisen ottelunsa, kun vastaan luistelee Itävalta.

Nuorten Leijonien avausottelu Nuorten MM-kisoissa Saksaa vastaan oli tahmea, mutta kuitenkin riittävä. Voittoa ei tarvinnut juurikaan puristella, kun Suomi luisteli vielä vaisumman Saksan yli lukemin 3-1.

Tänään Suomi pelaa turnauksessa toisen ottelun, kun vastaan asettuu turnauksessa ensimmäisen ottelunsa pelaava Itävalta. Nuoret Leijonat lähtee otteluun vielä hieman suurempana ennakkosuosikkina, kuin maanantain Saksa-otteluun.

Mainos:
https://twitter.com/dplussportfi/status/1475451664446459907

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Itävallan ja Suomen välillä on nähty U20-kisahistoriassa vain yksi kohtaaminen. Tämä tapahtui vuoden 2009 MM-kisoissa, kun Nuoret Leijonat pyyhki Itävallalla jäätä lukemin 10-1. Kovinkaan valoisaa iltaa ei voi Itävallalle maanantaillekaan ennustaa.

Itävalta oli mukana myös viime vuonna Nuorten MM-kisoissa. Saldoksi jäi lopulta neljä suoraa tappiota ja vain yksi tehty maali. Omissa soi senkin edestä, kun Itävalta päästi turnauksessa hurjat 29 maalia. Joukkue ei ole tänä vuonna juurikaan sen iskukykyisempi, kun taas Suomella on jälleen kasassa hyvätasoinen joukkue.

Nuorten Leijonien ottelusta Saksaa vastaan esille nousi kaksi nimeä ylitse muiden. Brad Lambert alusti kaksi Samuel Heleniuksen osumaa, joten JYP-hyökkääjien kemiat näyttäisivät kohtaavan hyvin myös Suomen väreissä. Näitä pelaajia kannattaa seurata myös Itävaltaa vastaan.

Ottelu Itävalta – Suomi alkaa kello 21:00 Suomen aikaa ja peli on katsottavissa ilmaiseksi televisiosta TV5 -kanavalta. Kaikki turnauksen ottelut voit katsoa maksullisen Discovery+ -palvelun kautt.a