Totaalinen katastrofi! Itävalta iski voittomaalin Leijonia vastaan ajassa 59:59 – katso osuma!

Itävalta

Itävalta järjesti käsittämättömän sensaation torstaina, kun joukkue iski viimeisellä sekunnilla voittomaalin Leijonia vastaan.

Suomen piti marssia helppoon voittoon MM-kisoissa Itävaltaa vastaan. Myös ensimmäinen erä antoi osviittaa tästä, sillä Saku Mäenalanen ja Oliver Kapanen iskivät kahdesti Suomelle. Tämän piti olla esimakua tulevasta, mutta Itävalta teki jotain uskomatonta jälleen kerran.

Jo viime ottelussa maa nousi viiden maalin takaa Kanadaa vastaan tasoihin. Nyt Suomi sai kokea todella kylmää kyytiä, sillä Itävallan piskuinen joukkue nousi ensiksi rinnalle ja sitten ohi.

Mainos:

Voittomaali oli todella shokeeraava Leijonien kannalta, sillä se syntyi ajassa 59:59. Prahaan oli saapunut tuhansia Itävallan faneja, joten halli repesi liitoksistaan, kun kiekko heilahti verkkoon sekunti ennen loppua.

Suomelle tappio oli katastrofaalinen, sillä se vaikeuttaa jopa jatkoon selviämistä. Nyt ainakin hyvä sijoitus näyttää karkaavan, jos voittoja ei onnistuta ottamaan sekä Sveitsiä että Kanadaa vastaan.

Itävalta iski voittomaalin ajassa 59:59