Jääkiekon MM-kisojen Fan Zone – tässä kaikki fanialueesta

Fan Zone MM-kisat 2023 alkulohkot Jääkiekon MM-kisat MM-kisojen yleisötilanne vielä auki kisat alkavat parin päivän päästä

Jääkiekon MM-kisojen ympärillä riittää kuhinaa ja vilskettä myös muuten kuin hallien sisällä. Lue lisää turnauksen Fan Zone -alueesta.

MM-turnauksen otteluihin on tietysti rajallinen määrä lippuja myynnissä, joten suurin osa halukkaista jää ulkopuolelle. Nämäkin kisaturistit ja -fanit on huomioitu Tampereella, jonne rakennetaan koko turnauksen ajaksi valtava Fan Zone -alue.

Alueella sijaitsee valtava teltta, jonka sisällä on mahdollista katsoa jokainen MM-kisojen ottelu suorana lähetyksenä. Tietysti Leijonien ottelut lähetetään suorana lähetyksenä aina isoimmalta screeniltä.

Mainos:

Fan Zonen isäntinä toimivat Sami Hintsanen ja Tatu Rouvali. Suomen pelipäivinä paikalla nähdään myös suomalaisia kiekkolegendoja. Myös erilaisia bilebändejä nähdään esiintymässä Leijonien pelipäivinä.

Fanialueen tarjoilut ja juomat

Tietysti kiekkofaneille on tarjolla myös erilaista purtavaa ja juomista, sillä paikalla on myyntikojuja. Ruoka on tuttuun tapaan street food -henkistä. Juomavalikoimasta löytyy niin alkoholitonta kuin alkoholillista vaihtoehtoa.

Tämän lisäksi paikan päältä on mahdollisuus ostaa MM-kisojen virallisia fanituotteita, kuten myös Suomen fanikamaa.

MM-kisojen Fan Zone eli fanialue sijaitsee Tampereella P-Asema-pysäköintihallin katolla Asemankannella. Fanialue on avoinna kahden ottelun päivinä klo 14:00-01:00 välisenä aikana ja vastaavasti kolmen ottelun päivinä klo 11:00-01:00.