KalPan Jaakko Lantta suihkuun – kolasi HIFK:n Petteri Lindbohmin karusti polvella

Jaakko Lantta

KalPan hyökkääjä Jaakko Lantta sai viiden minuutin rangaistuksen ja suihkukomennuksen polvitaklauksesta kotiottelussa HIFK:a vastaan.

KalPa kohtasi Kuopiossa Helsingin IFK:n, ja vieraat pääsivät ottelun toisen erän lopussa viiden minuutin ylivoimalla Jaakko Lantan suihkukomennuksen myötä.

HIFK:n puolustaja Petteri Lindbohm lähti kääntymään kiekon kanssa KalPan päädyn kulmauksessa, ja Lantta yritti jyrätä tämän pystyyn hurjalla vauhdilla. Taklaus ei kuitenkaan osunut puhtaasti, vaan Lantan polvi kolahti suoraan Lindbohmin polveen. Tilanteessa oli runsaasti onnea mukana, sillä Lindbohm ei loukkaantunut tilanteessa kovan näköisestä tärskystä huolimatta.

HIFK oli Kuopiossa tyly vieras, sillä helsinkiläiset ryöstivät täydet kolme pistettä lukemin 3-6.