Jari Kurri myöntää MTV:lle – Jokerit saattaa joutua pelaamaan kotiottelunsa muualla

Ässät Jokerit Jari Kurri

Jokereiden omistaja ja GM Jari Kurri myöntää MTV Urheilun haastattelussa, että seura saattaa joutua pelaamaan kotiotteluitaan muualla.

KHL-kauden on tarkoitus käynnistyä 2. syyskuuta. Monta mutkaa on kuitenkin matkassa, sillä esimerkiksi Jokereiden kotipelien pelaaminen Helsingissä on ainakin tällä hetkellä mahdoton ajatus. Mediassa onkin väläytelty mahdollisuutta, että kotipelit pelattaisiin ainakin alkukaudella esimerkiksi Pietarissa.

– Sarjaohjelmaa odotellaan tänään tai alkuviikosta. Tarkoitus on, että kausi alkaa 2. syyskuuta. Ei sen suhteen ole tapahtunut mitään uutta. Kaikki odottavat nyt ohjelman tuloa, ja siitä sitten lähdetään purkamaan, Jari Kurri toteaa MTV:lle.

Mainos:

Kurri myöntääkin haastattelussa, että ulkomailla pelaaminen on yksi vaihtoehto, mikäli Helsingissä ei ole yksinkertaisesti mahdollista pelata.

– No siis… Totta kai se on mahdollista, mutta kyllä me elämme siinä toivossa, että saadaan asiat sovittua niin, että pääsemme aloittamaan kotona, Kurri jatkaa MTV:n haastattelussa.

Lue myös: Mikko Lehtonen palaa Jokereihin lainasopimuksella!