Jättivonkale siirtomarkkinoille – San Jose aikoo kaupata Erik Karlssonin

Erik Karlsson San Jose

TSN:n toimittaja Pierre LeBrunin mukaan San Jose Sharks ja Erik Karlsson ovat samalla sivulla potentiaalisen siirron suhteen.

Erik Karlssonin vuodet Sharksissa eivät ole olleet pelkkää ruusuilla tanssimista, sillä pelaaja on kärsinyt monista loukaantumisista. Viimeisin kausi oli kuitenkin pisteiden valossa järisyttävän kova, jonka myötä mies on yksi isoimmista suosikeista voittamaan Norris Trophyn (parhaan puolustajan palkinto).

Nyt San Jose on kuitenkin valmis kauppaamaan miehen, mikäli oikea seura löytyy. Siirtoa vaikeuttaa todella paljon Karlssonin jättimäinen palkkapussi (11 500 000 $ per kausi) sekä No-Movement Clause, jonka myötä mieheltä tarvitaan lupa mahdollista treidiä varten.

Mainos:

Selvää on se, että 33-vuotias Karlsson haluaa joukkueeseen, joka taistelee Stanley Cupin voitosta. Tämän myötä siirto ei missään nimessä ole itsestäänselvyys, sillä monilla huippujoukkueilla on jo nyt palkkakaton kanssa ahdasta. Jos tämä ongelma kuitenkin saadaan jotenkin ratkaistua, niin ottajia ruotsalaispelaajalle varmasti riittää.