Jesperi Kotkaniemi uusin NHL-vahvistus Liigaan

Jesperi Kotkaniemi

Jesperi Kotkaniemi on tehnyt Ässien kanssa toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen. Sopimus ulottuu NHL-leirien alkuun saakka.

Porin Ässät tiedotti nettisivuillaan hankkineensa riveihinsä lainasopimuksella Jesperi Kotkaniemen.

Jesperi Kotkaniemi on pelannut kahdella edellisellä kaudella NHL:ssä Montreal Candiensissa yhteensä 115 ottelua NHL:n runkosarjassa tehden näissä tehot 17+25=42.

Mainos:

Kotkaniemi on Ässien oma kasvatti. Edellisen kerran hänet nähtiin patapaidassa kaudella 2017-18.

Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula on luonnollisesti innoissaan Kotkaniemen saapumisesta Poriin.

Olemme viestineet kesästä lähtien, mikä politiikkamme on NHL-lainapelaajien suhteen. Olemme myös tienneet koko ajan Jesperin sekä Montreal Canadiensin tahtotilat. Kun NHL:n alkamisaikataulu venyi ensin ilmoitetusta, alkoi tämä lainasopimus tuntua mahdolliselta ja järkevältä kaikkien osapuolien kannalta.

– Olemme todella innostuneita, että saimme Jesperin Ässiin. Ensinnäkin tämä on iso juttu meidän junioreillemme aina Patajunnuliigasta kilpaikäluokkiin asti sekä kannattajille ja yhteistyökumppaneille. Toiseksi puhutaan yhdestä NHL:n tulevista huippupelaajista, joka uskoakseni nousee seuraavien vuosien aikana suomalaisten NHL-hyökkääjien top kolmen joukkoon. Kolmanneksi tämä on iso asia koko Liigalle ja eri kaupunkien kiekkoseuraajille nähdä läheltä absoluuttisia suomalaisia huippupelaajia.

Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen suoraan Porin Ässien Youtubesta.

Lue myös: Teemu Hartikainen nousi Ufan seurahistorian pistekuninkaaksi