Jesperi Kotkaniemi sai kehuja Montreal-luotsilta – pudotuspeleissä tarjolla isoa ruutua?

montreal jesperi kotkaniemi NHL

Jesperi Kotkaniemi nähdään tulessa NHL:n pudotuspeleissä. Jäälle viilettää vammoistaan toipunut suomalaishyökkääjä, jolle saattaa olla tarjolla isoa ruutua.

Kotkaniemen kausi oli päättyä jo maaliskuussa pernavammaan, ja vaikeaa toista NHL-kautta häiritsi myös viime kesänä tehty polvioperaatio.

Tauko on kuitenkin tehnyt hyvää, sillä porilaislähtöisellä pelurilla on ollut aikaa laittaa paikat kuntoon. Nyt luistin kulkee eri tavalla kuin se on kulkenut koko kauden aikana. Tämän on pannut merkille myös Montreal Canadiensin päävalmentaja Claude Julien.

Mainos:

– Hän luistelee paljon paremmin kuin aiemmin, Julien ylisti Montreal Gazetten mukaan.

Maanantaina tulleiden NHL-pudotuspelien aikataulujen mukaan Kotkaniemi ja Montreal Canadiens nähdään tositoimissa ensimmäistä kertaa elokuun 2. päivän puolella kello 03:00 Suomen aikaa, kun vastustajaksi asettuu Pittsburgh Penguins.

Canadiensin Max Domi sairastaa Kaapo Kakon tapaan ykköstyypin diabetesta, mikä tekee hänestä koronaviruksen riskiryhmäläisen. Domin osallistuminen pudotuspeleihin on vielä epävarmaa. Mikäli hän jättäytyy pois, avaa se Kotkaniemelle yhä suuremman vastuun.