Jokerien Jesse Liuksiala pitkään pelikieltoon – taklasi IPK-hyökkääjää päähän

Jesse Liuksiala

Helsingin Jokerien Jesse Liuksiala on tuomittu neljän ottelun pelikieltoon Iisalmessa tapahtuneesta päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Mestis tiedottaa verkkosivuillaan, että Jokerien hyökkääjä Jesse Liuksialalle on tuomittu neljän ottelun mittainen pelikielto päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Kyseinen tilanne sattui Iisalmessa perjantaina 13. lokakuuta, kun IPK päihitti helsinkiläiset numeroin 4-1. Kamppailun toisessa erässä Liuksiala niittasi IPK:n maalin takana isäntien Aleksi Soijärveä päähän. Ottelun tuomaristo tarkisti tilanteen videolta ja tuomitsi Liuksialalle viiden minuutin jäähyn ja pelirangaistuksen päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Liuksiala on kärsinyt pelikiellostaan jo yhden ottelun. Seuraavan kerran hyökkääjä on edustuskelpoinen 30. lokakuuta, kun Jokerit isännöi TUTOa.