Siirtyykö Jesse Puljujärvi Bostoniin? Asiantuntijalta mielenkiintoinen ehdotus – myös Brad Marchand kommentoi spekulaatiota

Jesse Puljujärvi kauden ensimmäinen maali

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi on ajautunut sivuraiteille Oilersin paidassa. On hyvin tiedossa, että Puljujärvi olisi halukas vaihtamaan osoitetta, mikäli sopiva osoite löytyisi.

Jesse Puljujärven aika Edmonton Oilersissa ei ole sujunut toivotulla tavalla. Lukuisista näyttöpaikoista huolimatta Puljujärvi ei ole onnistunut lyömään itseään kunnolla läpi ja vastuu on ajan myötä vain vähentynyt.

Puljujärvi on nyt jälleen mukana siirtospekulaatioissa. Yhtenä ongelmana Puljujärven siirrolle on hänen kolmen miljoonan dollarin palkkansa, monilla joukkueista NHL:ssä ei ole varaa ottaa suomalaisen sopimusta kontolleen.

Mainos:

Yksi seura, jolla tilaa palkkakatossa olisi, on Boston Bruins. Nyt Bruinsin toimittaja Ian McLaren onkin heittänyt esille villin ehdotelman kentällisistä. Kolmosketjusta Taylor Hallin ja Charlie Coylen rinnalta löytyy Jesse Puljujärvi.

Muista spekulaatioista ja huhuista McLarenin twiitti eroaa siinä mielessä, että spekulaatiota on kommentoinut myös Bruinsin hyökkääjä Brad Marchand. Marchand kommentoi twiittiin emojin, jossa pidetään sormea suun edessä merkkinä hiljaisuuden pyytämisestä. McLarenin spekulaatiossa kaikki muut hyökkääjät paitsi Puljujärvi ovat jo Bruinsin pelaajia.

Jesse Puljujärvi matkalla Bruinsiin? Katso mielenkiintoinen spekulaatio

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

https://twitter.com/Bmarch63/status/1615518665666969601

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.