Jesse Puljujärvi onnistui heti maalinteossa – iski Oilersin kauden ensimmäisen osuman – katso video!

Jesse Puljujärvi kauden avausosuma

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi onnistui maalinteossa heti kauden ensimmäisessä ottelussa. Puljujärvi iski Oilersin kauden avausmaalin.

Connor McDavidin sekä Leon Draisatlin kanssa samassa ketjussa kauden avausottelussa hyökännyt Jesse Puljujärvi onnistui maalinteossa heti kauden avauskamppailussa.

Puljujärvi iski Oilersin kauden avausosuman heti ensimmäisessä erässä. Puolustaja Darnell Nurse toimitti kiekkoa maalille Edmontonin pitkän hyökkäyksen päätteeksi. Kiekko tippui torjunnasta maalin edessä päivystäneen Puljujärven lapaan josta suomalainen lapioi kiekon varmuudella maaliin.

Voit katsoa videon Puljujärven kauden avausosumasta alta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Oilers siirtyi toisessa erässä jo 2-0 -johtoon Zach Hymanin iskemällä ylivoimamaalilla. 2-0 -johto kesti pitkälle kolmanteen erään, kunnes ruotsalainen Oliver Ekman-Larsson toi Vancouverin maalin päähän niin ikään ylivoimalla. Tässä vaiheessa ottelua oli jäljellä vielä noin seitsemän ja puoli minuuttia.

Vajaa kolme minuuttia ennen päätössummeria Canucksin Quinn Hughes toi joukkueensa tasoihin. Tasalukemista 2-2 siirryttiin jatkoajalle.

Jatkoajalla ei ratkaisua nähty ja näin ollen ottelu eteni rangaistuslaukauksiin. Kolmen epäonnistumisen ja kahden onnistumisen jälkeen rangaistuslaukauskilpailu ja koko ottelu kääntyi lopulta Oilersin 3-2 -voittoon ja näin ollen Edmonton nappasi kaksi pistettä kauden ensimmäisestä ottelustaan. Jesse Puljujärvi ei päässyt laukomaan rangaistuslaukausta.

Puljujärvi sai heti kauden avausottelussa runsaasti vastuuta, kun hänelle kirjattiin peliaikaa hieman reilut 20 minuuttia.

Vancouver Canucksiin siirtynyt suomalainen Juho Lammikko ei ottelussa tehopisteille päässyt.