Jesse Puljujärven aika Edmontonissa käymässä vähiin? Seura tarjosi suomalaista jokaiselle NHL-seuralle – yksi osoitti kiinnostusta

Jesse Puljujärvi

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi ei hyvin todennäköisesti tule pelaamaan kautta loppuun asti seurassa. Edmonton on kaupitellut suomalaista avoimesti jokaiselle NHL-seuralle.

Jesse Puljujärven ja Edmonton Oilersin välisen rakkaustarinan tekohengitys on tulossa päätökseensä. NHL:n siirtotakaraja siintää kuukauden päässä ja Oilersilla on aito halu päästä eroon vuoden 2016 ykkösvarauksestaan.

NHL-toimittaja Frank Seravalli on vakuuttunut siitä, että Edmonton hankkiutuu eroon suomalaisesta – tavalla tai toisella – ennen siirtotakarajan umpeutumista.

Mainos:

– Kaikki viittaa siihen, että loppu on lähellä Puljujärven ajalle Edmontonissa, Seravalli kertoo.

Oilers on aloittanut Puljujärven aggressiivisen kaupittelun ja tarjonnut suomalaista jokaiseen seuraan. Yksi kiinnostunut seura oli St. Louis Blues.

– Blues oli yksi joukkueista, jotka vastasivat Edmontonin ilmoitukseen Puljujärvestä. Uskotaan, että he ovat valmiita heittämään noppaa Puljujärven kanssa loppukauden osalta ja katsoa, josko he saisivat elvytettyä hänen peliään hieman. He lähettäisivät vaihdossa toisen pelaajan tai tulevan vapaan agentin, Seravalli kirjoittaa.

Seravalli mainitsee myös seurat Chicago Blackhawks, Buffalo Sabres, Anaheim Ducks, Arizona Coyotes, Montreal Canadiens ja Columbus Blue Jackets seuroina, kenellä olisi palkkakaton alla tilaa pelaajalle nimeltä Jesse Puljujärvi. Nämä seurat olisivat tarvittaessa valmiit ottamaan Puljujärven sopimus kontolleen sopivaa korvausta vastaan.