Joe Pavelski laittoi NHL-ennätyksen uuteen uskoon – iski Dallasin kaikki neljä osumaa varsinaisella peliajalla

Joe Pavelski

Dallas Starsin ja Seattle Krakenin välisen pudotuspelisarjan ensimmäinen ottelu venyi jatkoeriin. Varsinaisella peliajalla Starsin ja koko ottelun pääosaa näytteli Joe Pavelski, joka iski Starsin neljästä osumasta jokaisen.

Dallas Starsin Joe Pavelskin ilta toisen kierroksen avausottelussa Seattle Krakenia vastaan oli onnistunut. Pavelski laittoi yhden kappaleen NHL-ennätyksiä uuteen uskoon iskemällä neljä osumaa Krakenin verkkoon. Palvelskista tuli NHL:n vanhin pelaaja, joka on iskenyt neljä osumaa yhdessä ottelussa.

Hallitsevan mestarin kaatanut Seattle näytti heti avausottelussa Starsia vastaan, ettei myöskään Dallasille ole vapaapäiviä luvassa sarjan aikana. Kraken johti ottelua jo lukemin 4-2 ensimmäisen erän jälkeen, mutta Pavelski toi kolmannen erän aikana kuitenkin Starsin tasoihin ja venytti ratkaisun jatkoeriin.

Mainos:

Joe Pavelski naulaa neljä osumaa Seattlen verkkoon

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Ensimmäisessä jatkoerässä Seattle oli lopulta vahvempi, kun Yanni Gourde iski kiekon Starsin verkkoon ja Kraken nappasi ensimmäisen kiinnityksen kohti lännen konferenssifinaaleja.

Lue myös: Florida Panthers haki heti avausottelussa ryöstön Torontosta – Aleksander Barkov voiton arkkitehtinä