Jokereiden kausi päättyi jälleen pettymykseen – vieläkö joukkue jaksaa kiinnostaa?

Helsingin Jokerit Joel Harkimo KHL Jokerit SKA korona Jokereiden Jokereille

Jokereiden kausi päättyi jälleen kerran pettymykseen KHL:ssä. Tällä kaudella Jokerit lähti lauluun suoraan neljässä ottelussa Lokomotivia vastaan.

KHL:n ainoa suomalaisjoukkue Jokerit lähti laulukuoroon tällä kertaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Jokerit joutui luopumaan koronatilanteen vuoksi kokonaan kotiotteluistaan, joten tänä vuonna Helsingissä ei nähty yhtään pudotuspeliottelua.

Jokereiden kausi tuli päätökseensä pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella suoraan neljässä ottelussa Lokomotivin vieraana. Kertaalleen ratkaisua haettiin jatkoeristä, mutta kolme kertaa Jokerit joutui taipumaan suoraan varsinaisella peliajalla.

Mainos:

Nyt kun KHL-kausi on ohi, on jälleen aika nostaa kissa pöydälle siitä, että kiinnostaako suomalaisjoukkue Jokerit KHL:ssä enää? Ensimmäisillä kausilla Jokerit oli vielä jotain uutta ja ihmeellistä suomalaisittain, mutta vuosi vuodelta Jokerit on alkanut menettää avaimiaan suomalaisten kiekkofanien sydämiin.

Twitterissä on nähty paljon puhetta Jokereihin liittyen eilisestä viimeisestä tappiosta alkaen. Jotkut ovat kommentoineet mm. ”Jokereiden olevan jälleen kauden verran lähempänä paluuta Liigaan”.

Aivan kiistaton fakta on se, että Jokerit on menettänyt vuosi vuodelta kiinnostavuuttaan suomalaisessa kiekkoyleisössä. Se, onko tällä mitään väliä Jokereille, on eri juttu.

Mutta kyllähän Jokerit olisi koska vaan tervetullut piristysruiske myös kotimaiseen Liigaan.