IL: Areenakaupan kaatuminen raju takaisku Jokereille – ”Ei meillä ole hallia eikä joukkuetta”

Helsingin Jokerit Joel Harkimo KHL Jokerit SKA korona Jokereiden Jokereille

Jokereille viimeiset kuukaudet eivät ole olleet halutunlaisia, sillä jo hyvin edennyt Helsinki-Hallin kauppa on täysin jäissä.

Jokerit selvästi oli laskenut sen varaan, että entinen Hartwall Arena myydään vielä loppuvuoden aikana, jolloin joukkue pystyisi rakentamaan tulevaisuuttaan tuttuun osoitteeseen. Monesta lähteestä on kuitenkin uutisoitu, että kauppa on laitettu jäihin venäläisten toimesta, joten on täysi arvoitus, että myydäänkö Helsinki-Hallia ollenkaan.

MTV Urheilu uutisoikin, että Jokereiden toimesta oli otettu yhteyttä Jääkenttäsäätiön toimitusjohtaja Tom Kivimäkeen, jolta oli tiedusteltu mahdollisuutta pelata Nordiksella. Todennäköisin sarjataso Jokereille on tällä hetkellä Mestis, koska Liiga-ovet ovat ainakin toistaiseksi suljettu ja nouseminen tapahtuisi Mestiksen kautta.

Mainos:

Iltalehti tavoitti Team Jokerit Oy:n ainoan hallituksen jäsenen Jorma Mäkisen, joka ei kaunistellut nykyistä tilannetta.

– Paska tilanne on tällä hetkellä, Mäkinen kommentoi Iltalehdelle.

– Jäähallikauppa tyssäsi. Meillä ei ole hallia missä pelata, eikä meillä ole joukkuettakaan, joten ei silloin kannata mitään tehdä, Mäkinen jatkaa IL:n haastattelussa.

Jokereiden osalta hallin etsiminen pitäisi löytyä mahdollisimman nopeasti, koska deadline Mestikseenkin juoksee kovaa kyytiä.